workshops

Particulier

Indien u voor een groep vrienden een workshop "gastronomisch koken" wenst te organiseren dan kunnen we  dit perfect invullen. U zoekt een groep kennissen bijeen en zorgt voor locatie,... d.ish zorgt voor de rest. We nemen al onze apparatuur mee en geven je een les in gastronomisch koken. Achteraf eten we gezellig de maaltijd samen op. De prijs hangt af van het menu en de gekozen ingrediënten. Voor een driegangen menu moet u rekenen op 40  euro per persoon voor het menu en 250 euro (forfait) voor de chef. In deze prijs is alles inbegrepen (ingrediënten, al het materiaal als potten, pannen, oven, inductievuren,...). We zorgen ervoor dat het zeer interactief is zodat ook de ambiance verzekerd is !

(het minimumaantal voor een workshop is 8 personen)

B2B

Het organiseren van een workshop gastronomisch koken is zowel voor medewerkers als voor klanten altijd een schot in de roos. Samen koken heeft altijd iets magisch en zorgt  dikwijls voor een verrassend toffe interactiviteit.

We hebben een aantal locaties ter beschikking waar we dergelijke workshops kunnen organiseren. De prijzen schommelen uiteraard zeer sterk afhankelijk van de gekozen locatie en het gekozen menu.

Eén ding staat vast... het wordt op culinair vlak een gastronomische avond waarbij er, naast het lekkere eten, ook een toffe dynamiek zal zijn tussen de deelnemers. 

We werken graag vrijblijvend een voorstel op maat uit.