Dirk Luijts - dish

Taste matters !

Dirk Luijts studeerde af als ingenieur maar besefte al snel dat hij dezelfde genen had als z'n grootvader. Traiteur de Lekkerbek was immers een begrip in Berchem in de jaren '70 voor lekker eten voor grote feesten.

Dirk Luijts gooit het over een andere boeg en beslist na 5 jaar noeste arbeid als ingenieur om te starten met de opleiding tot chef-kok.

Na jaren meedraaien in top traiteurszaken en restaurants besloot Dirk Luijts om d.ish op te richten.

dish brengt gastronomische gerechten met smaak die gebaseerd zijn op de traditionele Belgisch/Franse keuken met moderne insteek. We werken met verse seizoensgebonden producten en bereiden quasi alles zelf. De zoektocht naar leveranciers van topproducten is dus ook één van onze belangrijke bezigheden. 

We streven ernaar om een keuken van sterrenniveau te brengen, van homecookings tot grotere events. 

 

 


Gastronomie

dish brengt een Frans/Belgische keuken, gecombineerd met  de modernste kooktechnieken en een lichte Japanse invloed. We verzorgen de bereiding en de bordschikking om ervoor te zorgen dat u en uw gasten gerechten krijgen van sterrenniveau.

seizoensgebonden

Lokale, seizoensgebonden ingrediënten zijn de basis van onze keuken. We werken met verse kruiden en groenten uit eigen tuin en van biologische lokale tuiniers. We brengen de seizoenen terug op uw bord!

smaak telt !

Ons uitgangspunt is "smaak". Smaak in een gerecht steken vergt tijd en kennis van producten. We besteden veel aandacht aan de balans in onze gerechten zodat onze klanten een maximale "smaak"-beleving ervaren.