homecooking

Geniet van een gastronomisch etentje op sterrenniveau bij u thuis (of bij u op het bedrijf). d.ish zorgt voor alles zodat het een restaurantervaring is maar dan in een vertrouwde omgeving.

PERSOONLIJKe homecooking

Contacteer ons met info over jouw verwachtingen voor een gastronomische avond. Op basis hiervan maken we een voorstel op maat met seizoensingrediënten. d.ish tovert een gastronomisch diner op tafel op basis van de wensen en  budget van de klant.

 

Gastronomie in de huiskamer

d.ish brengt een gastronomische stijl van gerechten. Ten eerste werken we enkel met verse ingrediënten van het seizoen. d.ish maakt alle sauzen op ambachtelijke wijze en werkt dus met verse fonds. Ook qua bordschikking verwennen we de gasten op sterrenniveau.

 

genieten van top gastronomie

GENIETEN is de boodschap. d.ish zorgt voor alles van A tot Z. We hebben alle nodige apparatuur ter beschikking voor de bereiding. d.ish zorgt ook voor alle bestek, borden en glaswerk zodat de klant geen afwas of opruim heeft achteraf. We kunnen ook bediening voorzien zodat de ervaring helemaal sterrenallure krijgt.