catering / traiteur


dish verzorgt de catering van events en feesten. We beschikken niet over een eigen feestzaal, maar we bouwen een feestlocatie op, eender waar. Zo toveren we uw interieur, parkings, tuinen,... om tot een feeëriek walhalla met gastronomische gerechten. U kan bij ons terecht voor bedrijfscatering, catering van een communiefeest, trouwfeest en andere privé feesten.


Top GastronomiE

De gerechten van dish zijn van gastronomisch niveau. Zo gebruiken we verse seizoensingrediënten, maken we onze eigen fonds en sauzen zelf en gebruiken we enkel producten van hoge kwaliteit.

Traiteur van A tot Z

dish verzorgt, indien gewenst, het feest van A tot Z. Het concept, de inkleding, het personeel en alle logistieke zaken nemen we graag uit de handen van de klant. Uiteraard kunnen we ook enkel de catering aanbieden.

catering op maat

dish werkt niet met vaste menu's. We werken steeds op maat van de klant zodat we enerzijds op specifieke wensen kunnen inspelen en anderzijds elke keer opnieuw de meest verse seizoensingrediënten kunnen kiezen.

Persoonlijke gastronomie

dish = Dirk Luijts

Als u catering wenst voor uw feest of event dan is het Dirk zelf die het hele traject samen met u opvolgt. Naast de besprekingen van het event is het ook Dirk zelf die de gerechten bereidt en komt afwerken op uw feest. Vraag vrijblijvend een voorstel voor de catering van uw event of feest

Dirk Luijts - dirk.luijts@d-ish.com - 0475 93 29 45